O nama

U potrazi ste za pouzdanim partnerom? Na pravom ste mjestu.

Od osnivanja 2010. godine, prepoznati smo od strane naših partnera kao agilna i visokokvalitetna asistencija. Naš uspjeh nas motiviše da svakim danom budemo sve bolji.

Važan dio šire slike

ORYX Assistance dio je Zubak Grupe, kompanije s 45-godišnjom tradicijom prodaje i održavanja novih i polovnih vozila, dugoročnog i kratkoročnog zakupa, obuke vozača u centru za bezbjednu vožnju, i usluge tehničkog pregleda i osiguranja vozila i imovine.

Zubak Grupa pruža mnogo srodnih djelatnosti koje se inovativnošću, modernizacijom i brigom za klijente nalaze u samom vrhu automobilske industrije u regionu.

Uprava

Ivan Zubak
Predsjednik Uprave
Žaklina Trbović
Članica Uprave
Dubravko Skender
Član Uprave
Dimitrije Trbović
Član Uprave

Zašto raditi s nama?

Kao nezavisni tržišni igrač, neprestano se prilagođavamo promjenjivoj klimi otvorenog tržišta, i raspolažemo fleksibilnošću za razvoj strukture poslovanja savršeno prilagođene potrebama naših partnera.
Naš provjereni poslovni model nudi vam mogućnost izbora iz bogate palete usluga tehničke pomoći zajedno s profesionalnom službom za korisnike, individualno krojenom prema vašoj mjeri.
Uvijek smo tačno tamo gdje treba da budemo, dostupni 24 sata svakog dana zahvaljujući lokalnoj i međunarodnoj servisnoj mreži. Potreban je samo jedan poziv.

Neka brojke govore za nas

Porodična kompanija osnovana 1978
100% privatno vlasništvo
Broj zaposlenih: > 650
Godišnji prihod: > 130,000.000 EUR

Industrije s kojima poslujemo

Banke. Osiguravajuća društva. Društva za leasing. Kartične kompanije. Društva za telekomunikacije. Ovlašćeni proizvođači. Zastupnici i distributeri automobila. Policija. Koncesionari puteva i autoputeva.

Iz srca Evrope prema dalekim horizontima

Naša poslovna priča započela je u Hrvatskoj, a preko privrednih društava i poslovnica trenutno smo prisutni u Italiji, Austriji, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.
Kontaktirajte nas