ORYX Assistance

Агилна, високо квалитетна европска асистенција со многу иновации

Oryx hand
СКРОЛНЕТЕ НАДОЛУ
Наши специјалитети

Бескомпромисна услуга на сите фронтови

Почнавме како техничка помош на патови а до сега и создадовме 9 иновативни услуги при што ги успешно адаптираме наши производи на специфични потреби на разни клиенти.
Нашиот единствен цел е да станаме како прво име за секоја врста на асистенција и да бидеме први на кои клиенти ке ни се обраќат за помош.

Без разлика да ли ви треба помош на патови, нашата специјалност е токму она што ви треба - бескомпромисна, вонредна техничка помош во секое време и на кое било место.

За нас

Зошто ORYX assistance?

ОRYX Аssistance е основана во 2010 година како дел од компанија со преку 40 години искуство во аутомобилската индустрија. Километар по километар, се шириме по европскиот пазар и ја немаме намера да застанеме.

Ние сме независен играч на пазарот, со различен пристап кон бизнисот. Затоа сме вашиот совршен деловен партнер кој ги гледа на проблеми како предизвици и го користи иновативен пристап кон деловниот партнер. Запознајте се со нас (ЦТА)

Запознај нé
Мислиме на глобално, дејствуваме локално

Ви ја нудиме одлична и бескомпромисна услуга за помош низ цела Европа.