Нашата снага

Сигурна и широка мрежа

Ја имате нашата поддршка од почеток до крај.

Замислете го лице кое

го зборува јазик на клиентот и и разбира неговите потреби.

доаѓа целосно опремено за да го реши проблемот во еден момент.

одговара на неколку секунди по повикот.

го претвора лошиот ден во извонреден.

Целокупната наша услужна мрежа е составена од вакви луѓе.

Локално и глобално.

Уште не сте убедени?

Сигурен, организиран и професионален. Ова се квалитетите на добар партнер како ORYX Assistance . Одлична комуникација со менаџментот и телефонскиот центар е зага нашарантирана во секој момент, што е многу важно зиот бизнис. ORYX Assistance е составена од стручен тим кој е посветен работата и тоа е причината што тие се наш избор за соработка.

Иван Лончар Ауто Потер и Брзина Помош ООД

Прво и најважно - деловна сигурност. Младиот и комуникативен тим помага да се постигне добра комуникација и партнерство. Тие се присутни на голем број на пазари и визуелно се препознатливи што нè прави дел од нивната деловна приказна. Без разубавување, ние гледаме безбедност и посветла иднина како партнери на ORYX Assistance.

Theobald Herbst Хербст ООД

Во деловниот свет, не е лесно да се најде сигурен партнер, а во ORYX Assistance го најдовме токму тоа. Со нив успешно работиме многу години и по долгогодишно искуство, имаме само пофални зборови за нивната работа, како и за нивните деловни и професионални односи со нас. Не се сомневаме дека квалитетот на нашата соработка ќе остане на високо ниво и во иднина.

Дарко и Невенка вештерка Заклучување на услугата "вештерка"