За нас

Барате поуздан партнер? На право сте место.

Од основањето во 2010 година, препознати сме од нашите партнери како агилна и квалитетна помош. Нашиот успех нè мотивира секој ден да се подобриме.

Важен дел од поголема слика

ОRYX Assistance е дел од Зубак Група, компанија со 45-годишна традиција на продажба и одржување на нови и користени возила, долгорочно и краткорочно изнајмување и возење и услуги за инспекција и осигурување на возила и имот.

Зубак Група се состои од многу поврзани активности што се во самиот врв на автомобилската индустрија во регионот со иновации, модернизација и грижа за клиентите.

Менаџмент

Ivan Zubak
CEO
Žaklina Trbović
Executive Manager
Dubravko Skender
Board Member
Dimitrije Trbović
Board Member

Зошто да се работи со нас?

Како независен играч на пазарот, постојано се прилагодуваме на променливата клима на отворен пазар и ја имаме флексибилност за развој на деловна структура совршено прилагодена на потребите на нашите партнери.
Нашиот докажан деловен модел ви нуди избор на богат спектар на услуги за техничка помош, заедно со професионална услуга за клиенти, скроена за вас.
Секогаш сме точно таму каде што треба да бидеме, достапни 24/7 благодарение на локалната и меѓународната мрежна услуга. Потребен е само еден повик.

Нека бројките зборуваат за нас

Семејната компанија основана во 1978
100% приватна сопственост
Број на вработени: > 650
Годишни приходи: > 130,000.000 EUR

Индустрии со кои работиме

Банки. Осигурителни друштва. компании за кредитни картички. лизинг компании. Телеком компании. овластени производители. дилери и дистрибутери на автомобили. Полицијата. Концесионери на патишта и автопати.

Од срцето на Европа до далеки хоризонти

Нашата деловна приказна започна во Хрватска, а преку компании и филијали во моментов сме присутни во Италија, Австрија, Словенија, Србија, Босна и Херцеговина и Северна Македонија.
Контактирајте нè