Нашите специјалности

Roadside

Ги знаеме сите проблеми што можат да се појават во сообраќајот. Ние ги решаваме успешно во трепкање на око.

види Roadside
Roadside

Drive Angel

Иновативна апликација која го претвора вашиот паметен телефон во вистински ангел во време на проблеми - ги предупредува возачите на небезбедно возење, овозможуваат итни повици и повици во случај на несреќа и многу повеќе.

види Drive Angel
Drive Angel

Kingsize Help

Големите возила понекогаш доаѓаат со големи проблеми. Ние ги решаваме нив без пречки и одложувања.

види Kingsize Help
Kingsize Help

Autopass

"Ние и лекуваме рани" во случај на пад на технички преглед. Импресивна асистенција, не ли?

види Autopass
Autopass

Backup Car

Во случај на сообраќајна несреќа, ние ја нудиме брза и сигурна услуга за замена за возила, за да ви помогнеме да ги извршите вашите деловни и лични одговорности беспрекорно.

види Backup Car
Backup Car

Home

Оставете го на професионалците да се грижат за удобноста, функционалноста и безбедноста на вашиот дом. За вас е само да си уживате во ваша оазата на мирот.

види Home
Home

Medins

Испорака на лекови, превоз до медицински установи и повеќе во вашите најранливи моменти.

види Medins
Medins

MobiExpress

Го поправаме вашиот мобилен телефон од вашиот праг, дури и кога не можете да се одвоите од него.

види MobiExpress
MobiExpress

Sea Help

Ветер, сонце или бура - ОRYX Аssistance ја обезбедува сигурна помош на море во сите услови.

види Sea Help
Sea Help