Контакт

Контактирајте нè.

Имаме единствен пристап кон бизнисот и ги олеснуваме работите! Контактирајте нè преку контакт формата или едноставно јавете ни се!

седиште

Загреб, Хрватска [email protected]

канцеларии

Милано, Италија [email protected]
Виена, Австрија [email protected]
ЉУБЉАНА, СЛОВЕНИЈА [email protected]
ПОДГОРИЦА, ЦРНА ГОРА [email protected]
БЕЛГРАД, СРБИЈА [email protected]
САРАЕВО, Босна и Херцеговина [email protected]
СКОПЈЕ, СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА [email protected]

Слободно можете да не контактирате во врска со можната соработка или ако имате било какви прашања, тука сме да помогнеме.

Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле

Потрошувачот може да испрати писмена жалба по е-пошта на: [email protected], a по пошта на адреса: ОРИКС ГРУПА МКД ДООЕЛ СКОПЈЕ, Св. Кирил и Методиј бр. 20, 1000 Скопје со назнака за ORYX ASSISTANCE или лично во нашите деловни простории на горната адреса. На жалбата на потрошувачот ќе се одговори писмено најдоцна во рок од 15 дена од денот на приемот на приговорот.