Сите вести
13.05.2024.

А1 Македонија сега нуди дополнителен производ ORYX Assistance

А1 Македонија, еден од водечките телекомуникациски оператори во Северна Македонија, го прошири своето портфолио на производи за своите клиенти со воведување на уште еден производ ORYX Assistance. Клиентите на А1 Македонија веќе го имаат производот ORYX Assistance на патот вклучен во нивните претплатни пакети, што им овозможува да возат без грижа од 2023 година. Дополнително, сите корисници на производот ORYX Assistance на патот имаат пристап и до нашата апликација Drive Angel. Од 30 април 2024 година, А1 Македонија дополнително го воведе производот Home ORYX Assistance. Со ова проширување на соработката, бројот на производи ORYX Assistance што ги нуди А1 Македонија на своите корисници се зголеми на три.

Исклучително сме задоволни што го проширивме нашето партнерство со А1 Македонија, кое започна во 2023 година. А1 Македонија ги препозна потребите на нивните клиенти за дополнителни поволности и високиот квалитет на услугите што ги обезбедува ORYX Assistance. Уверени сме дека новововедениот Home Производот за помош ќе биде исклучително популарен, како што беше случајот во другите земји каде што А1 ги нуди нашите производи. – изјави Мате Петровиќ, директор за продажба на ORYX Assistance.

Производите на располагање на корисниците на А1 Македонија се:

  • Помош ORYX на пат: висококвалитетна услуга за техничка помош за пат, дизајнирана да обезбеди брза и ефикасна поддршка во случај на дефект на возилото, несреќа или вонредни ситуации на патот. Овој производ е достапен за клиентите на А1 Македонија во пакетите во Македонија, регионот и Европа. Сите производи за корисниците доаѓаат со апликацијата за патување Drive Angel. Кликнете овде за да дознаете повеќе.
  • Home ORYX Assistance: сеопфатен производ за помош во домот кој обезбедува заштита и поддршка на сопствениците и корисниците на имотот. Home ORYX Assistance нуди комплетен сет на услуги достапни за корисниците во случај на итни интервенции. Овој производ е достапен за клиентите на А1 Македонија во пакетот Стандард. Кликнете овде за да дознаете повеќе.

А1 Македонија е членка на Групацијата А1 Телеком Австрија, водечки снабдувач на комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа, која работи во седум земји и опслужува приближно 24 милиони корисници. Во Македонија, А1 вработува повеќе од 1.100 вработени посветени на обезбедување на најдоброто корисничко искуство за повеќе од 1.200.000 корисници.

ORYX Assistance е водечки хрватски и регионален снабдувач на производи и услуги за помош. Работи во 8 земји, има свој награден контакт центар кој работи на четири локации низ три земји (Загреб, Пула, Скопје, Љубљана) и своја мрежа на даватели на услуги и занаетчии кои се грижат за повеќе од 1,2 милиони членства.