Сите вести
10.05.2021.

HALK Осигурување во Македонија од сега нуди 2 производи од портфолиото на ORYX Assistance

ORYX Assistance во Македонија забележува нови успеси. Со тоа, договорена е почеток на соработка со HALK Insurance – осигурителна компанија која за кратко време и со многу брз развој завладеа со македонскиот пазар во сегментот на не-животните осигурувања, успеајќи да се утврди на самиот врв во осигурувањето во Македонија. HALK Insurance АД – Скопје им овозможува на своите клиентите да ги добијат следните асистентски производи Roadside (Помош на пат) и Home (Помош дома). 

Осигурениците на HALK Insurance  ќе можат да избираат помеѓу пакетите Roadside ORYX Assistance Македонија (за подрачјето на Република Македонија), Roadside ORYX Assistance Регија (која вклучува Република Македонија, Албанија, Бугарија, Црна Гора, Грција, Хрватска, Косово и Србија), и ORYX Assistance Европа, кој работи на подрачјето на цела Европа. 

Нарачки за услуги се примаат од 0 до 24 часа, 365 дена во годината, а повеќе информации може да се добијат на 0800 915 75 (за повици внатре во Македонија) или на +389 2 3 204 037 (за повици надвор од Македонија).