Сите вести
04.11.2021.

SPARKASSE Leasing Македонија од сега нуди производи ORYX Assistance

SPARKASSE Leasing ќе им продава на своите клиенти три асистентски производи, и тоа:  

 Производите ORYX Assistance се достапни на клиентите со купување на производи и услуги од SPARKASSE Leasing Скопје – Автомобили, Флоти и други производи и услуги од нивниот асортиман. Повеќе информации може да се добијат на 0800 11 913 (за повици внатре во Македонија) или на +389 23 204 2257 (за за повици надвор од Македонија), 0-24 часа, 365 дена во годината.