Сите вести
22.01.2024.

UNIQA Македонија , добредојдовте во ORYX Assistance

uniqa oryx

Uniqa AD Skopje е новиот македонски партнер на ORYX Assistance. Клиентите и корисниците на Uniqa AD Skopje сега имаат пристап до производот Roadside ORYX Assistance.

Како дел од новото партнерство, Uniqa AD Skopje воведува производ од портфолиото на ORYX Assistance, специјално прилагоден за потребите на нивните клиенти – Roadside ORYX Assistance. Од 19 јануари 2024 година, овој производ ќе биде достапен.

  • Roadside ORYX Assistance: Сервис за помош на пат со висок квалитет, дизајниран да обезбеди брза и ефикасна поддршка во случај на дефекти на возилата, несреќи или итни случаи на патот. Овој производ се нуди на клиентите на Uniqa AD Skopje во пакети: Македонија, Регион и Европа. Сите производи доаѓаат со нашата апликација Drive Angel, која спасува животи и овозможува на корисниците лесен пристап до сите услуги.

Широката и квалитетна мрежа на услуги, заедно со наградуваниот локален контакт центар, овозможува ORYX Assistance да обезбеди дополнителна вредност за сите клиенти на Uniqa AD Skopje во Македонија. Нарачка на производот Roadside ORYX Assistance е можно за сите клиенти на Uniqa AD Skopje кои се претплатени на услуги, тарифни планови и производи кои вклучуваат модели на помош.

Нарачки и информации може да се добијат на бесплатниот број 0800 11 916 (за повици во Македонија) или на фиксниот број +389 23 207 962 (за повици од надвор на Македонија), 24/7, 365 дена во годината.

Uniqa AD Skopje е дел од Uniqa Group, компанија со повеќе од 21,000 вработени и 15 милиони клиенти во 18 земји. Основана е во 2004 година во Северна Македонија. Uniqa AD Skopje нуди сите видови на неживотно осигурување и моментално вработува повеќе од 150 лица.