Сите вести
11.04.2023.

Winner – Vienna Insurance – нова соработка во ORYX Assistance Македонија

winner macedonia

Winner Осигурување е нашиот нов партнер во ORYX Македонија кој од 1 април 2023 година на своите постоечки и идни клиенти им нуди 2 производи од портфолиото на ORYX Assistance:  

Нарачките за услуги ќе се примаат од 0 до 24 часа, 365 дена во годината на бесплатниот телефонски број 0800 11 309 (внатре во Македонија) или на +389 23 204 254 (надвор од Македонија). 

Vienna Insurance е дел од Vienna Insurance Group, водечка осигурителна групација во Централна и Источна Европа која е присутна во 30 земји.